>At danskerne er klar til at løfte<   

Danskerne at vi også kan forberede os på til at gå med ekstra uges vintre og og der skal skrues ned for varmen og virksomhederne skal sænke produktionen uanset hvilke sanktioner vi vedtager så er der en pris og bager også for de lande som pålægger sektioner, og det oplever Cecilie Beck at danskerne er klar til at løfte.

Tilbageholdende på næste plan i forhold til at sige men uanset hvad uanset hvad Christian og så kommer det jo til at betyde noget for danske virksomheder og også derhjemme privat hos danskerne hvis der skal skrues ned for energien jeg ved ikke helt hvordan dit hus eller din lejlighed er varmet op Christian er beskeden til.

Sanktioner solidarisk med resten af gruppen enkelte folders enkle dele af det her sektion Simi det er noget vi tager vores pc partner fordi der er afgørende men du tager du den med lytterne og vælgerne i så hvad er svaret til os ja men det er det samme som før at jeg kan ikke forholde mig til et enkelt del af det eller vil ikke jeg.

Vil ikke det er helt ærlig snak fordi hvis vi begynder at gøre det så kan jeg se ja hvad for nogle lande for hvad for nogle lande der imod og så taler vi ikke længere med det samme stemmer de der virker også på et eller andet hvis du vil situationer igennem det er de taler sådan det var så langt vi kom med et svar til dig Andrea.

For ringe det skal være hurtigt ja det blev det sidste ord Frankrig i Aarhus diskuterer i dag det er et spørgsmål om hvor vidt vi skal lige stoppe for al gas fra Rusland naturgassen fra gasprom til Danmark vi er p.t. sådan stillet af cirka 25 % af vores energiforsyning kommer fra naturgas i Rusland i Europa der ligger det tæt på cirka.

 Kan vi stoppe lukket for den russiske gas og kan vi så klare og selv forsyne os med det vi har brug for at varme og energi til landets virksomheder og til de private hjem Brian goddag ingeniør og professor i det der hedder energiplanlægning ved Aalborg universitet hvad sker der hvis vi i morgen lukket for russisk gas jamen det.